Champglosters


Ga naar de inhoudsopgave

Palmares Mondial

1987: ROESELARE : ZILVER CORONA INDIVIDUEEL 93 P.
( BELGIE)

1992: GRAN CANARIA: ZILVER CORONA INDIVIDUEEL 92 P.
(SPANJE) BRONS BORDER 91 P.

1996: CHARLEROI : ZILVER CONSORT STAM (371P.)
(BELGIE) ( 2x92,2x91)

1997: REIMS : GOUD CONSORT STAM ( 371P.)
(FRANKRIJK) (1x93,1x92,2x91)

1999: ABRUZZO : ZILVER CONSORT INDIVIDUEEL(92 P.)
(ITALIE)

2002: IEPER: ZILVER CONSORT STAM(362 P.)
(BELGIE) (1x92,2x91,1x87)

2004: LAUSANNE : ZILVER CORONA STAM(369 P.)
(ZWITSERLAND) (2x92,1x91,1x90)

2010: MATHOSINTOS: STAM CORONA GROEN GOUD, ENKELING
CONSORT BONT GOUD, STAM CORONA BONT ZILVER, STAM
CONSORT BONT ZILVER.
PORTUGAL

2012: ALMERIA: BELGISCHE BULT GROEN ENKELING GOUD (SPANJE)



Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu